Odrastanje je COOL

SATELITSKA NAVIGACIJA

TomTom satelitska navigacija pruža vam sve najinovativnije karakteristike, poput IQ Routes®, koji se bazira na najvećoj bazi podataka ruta ikada (u sistemu satelitske navigacije) i pomaže vam da pronađete najbrži put do svog odredišta.

Novi Uconnect HD NAV LIVE sistem I ekran od 7 inča u potpunosti koristi funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir kako biste mogli da dodirnete ekran i zumirate dok ne dobijete najbolji pregled mape.

NOVI TFT

Nadgledajte svoja putovanja pomoću nove instrument table.
Novi TFT ekran od 3,5 inča u boji i ažurirani dizajn koji stvara više prostora za instrument tablu omogućavaju vozaču savršen pregled svih parametara.

VOLAN SA INTEGRISANIM KOMANDAMA

Sa novim modelom 500L tehnologija vam je - bukvalno - na dohvat ruke. Kao i karakterističan izvanredan dizajn, novi volan sa integrisanim komandama pruža vam udobnost da kontrolišete sve glavne funkcije radio i instrument table najmanjim pokretom prstiju.

APPLE CARPLAY

Novi 500L radi sa Apple CarPlay.
Apple CarPlay je najpametniji i najbezbedniji način upotrebe vašeg iPhone u automobilu.

Zahvaljujući glavnim aplikacijama i funkcijama projektovanim specijalno za CarPlay na ekranu vašeg 500L, možete dobiti saobraćajne biltene, ostvarivati telefonske pozive, slati i primati tekstualne poruke i slušati muziku, a da vam pažnja ostane na putu pred vama.

Sa aplikacijom Siri možete koristiti glasovne komande za upravljanje glavnim funkcijama vašeg pametnog telefona, ili možete koristiti ekran osetljiv na dodir ili komande montirane na volanu. CarPlay, iPhone i Siri su registrovani zaštitni znakovi Apple Inc.

ANDROID AUTO™

Novi 500L je kompatibilan sa Android Auto™.
Android Auto™ pojednostavljuje pristup vašem sadržaju i aplikacijama dok vozite bez rizika po vašu bezbednost.
Vaše aplikacije će se pojaviti na ekranu vašeg 500L zahvaljujući jednostavnom intuitivnom interfejsu, organizovanom u stranice koje je lako čitati.
Pomoću Google mapa možete dobiti saobraćajne biltene i još puno toga u realnom vremenu, a uz najbolju hands-free tehnologiju možete ostvarivati pozive i slati i primati poruke, a da ne skidate ruke sa volana.
Android, Android Auto™, Google Play i druge oznake su registrovani zaštitni znakovi Google Inc.

PAMETNA ZADNJA KAMERA

Vožnja u rikverc je sada lakša nego ikada.

Čim aktivirate menjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog 500L.

Sve slike su ilustrativne prirode.
0