ODRASTANJE JE COOL

DIZAJNIRAN DA ISPUNI ŽELJE SVAKE PORODICE

Fiat 500L ima još bolje linije od onih koje Fiat 500 čine jedinstvenim. Uspravno vetrobransko staklo i dvodelni zglob volana povećavaju prostor i preglednost putnicima - i daju vozaču sjajan osećaj bezbednosti. Velike površine prozora oko vozača smanjuju mrtve uglove i omogućavaju svetlu da ulazi u enterijer izrađen u stilu Fiata 500.

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Veliki panoramski krov omogućava svakome ko se nalazi u Fiatu 500L bolji pogled na plavo nebo nego bilo koji automobil u njegovoj klasi - čak i do 1.5m2. Dostupan je u dve verzije: fiksni i skydome, koji se otvara elektronski.

MALI, A IPAK VELIKI

Fiat 500L nosi praktičnost u nove visine (dužine i širine). Sa dužinom od 4.15 metara, širinom od 1.78 metara i visinom od 1.66 metara, on kombinuje prostor i komfor MVP enterijera sa lakoćom parkiranja koju biste očekivali od gradskog kompakta.

JEDNA BOJA ILI DVE?

Fiat 500L je zaista jedinstven. Uz 9 boja karoserije, još 2 za krov i 3 za felne - imate više mogućnosti da Fiat 500L prilagodite svom ukusu nego bilo koji drugi automobil u toj klasi. Nemojte biti iznenađeni, to je ipak pripadnik serije 500.

Sve slike su ilustrativne prirode.