ODRASTANJE JE COOL

FUTURISTIČKI PROSTOR

Prostor dizajniran posebno za Vas, sa ugrađenim novim tehnologijama i bezbednosnim konceptima. Fiat 500L je napravljen da se nosi sa svakom situacijom, čak i sa budućnošću.

RAZUME VAS NA PRVI DODIR

5” ekran na dodir u boji, koji komunicira sa Vašim telefonom, radiom, media playerom i MP3 playerom dok vozite, je jednostavniji i intuitivniji nego ikada pre. Bluetooth® Vam omogućava da obavite poziv a da ne skinete ruke sa volana i odgovarate na sve tekstualne poruke koje primite (pod uslovom da imate kompatibilni telefon). A da bi Vaša putovanja imala još više čari, radio sa CD plejerom takođe poseduje opciju digitalnog radija na zahtev i može preuzimati muziku sa spoljašnjih uređaja preko USB i Aux ulaza. Ukoliko to nije dovoljno, inovativni Audio Streaming može reprodukovati muzičke sadržaje i web radio stanice sa vašeg pametnog telefona bez kablova.

POSTANITE EKO VOZAČ

Da li želite da naučite kako da smanjite potrošnju goriva i do 16%? eco:Drive LIVE na Fiatu 500L Living će Vas naučiti kako to da postignete. Svaki put kada sednete za volan aplikacija beleži Vaše ponašanje i prikazuje Vaš eco:Index na 5” displeju Uconnect™ Radija. Tokom vožnje ćete dobijati savete u pogedu ispravljanja grešaka i unapređenja Vašeg stila vožnje. Na kraju Vaše obuke možete se uključiti u eco:Ville zajednicu kako biste podelili Vaše rezultate na Facebook-u i Twitter-u.

PESMA SE PROMENILA

Na Vašem Fiatu 500L možete slušati muziku po Vašoj želji: sa Vašeg MP3 playera, pametnog telefona, USB flash memorije. Možete lako izabrati uređaj korišćenjem kontrola na volanu. Štaviše, naš novi premium hi-fi sistem sa Beats Audio koristi napredni algoritam ekvilajzera koji daje čist zvuk visoke definicije. Kroz 6 zvučnika u prednjim i zadnjim vratima, 1 sabvufera u prtljažniku i osmokanalnog digitalnog pojačala novi audio sistem može da ostvari snagu od 520W. Na Fiatu 500L nije samo motor taj koji ima snagu!


ZNA KAKO DA BRINE O VAŠOJ PORODICI

Standardna oprema obezbeđuje najviši nivo pasivne i aktivne zaštite. 6 vazdušnih jastuka, ABS sa B.A.S (sistemom asistencije pri kočenju) i sofisticirani ESC (elektronska kontrola stabilnosti) koja ima ugrađene ASR/MSR funkcije za sprečavanje proklizavanja pri ubrzavanju i usporavanju. Tu je Hill Holder koji pomaže pri kretanju na uzbrdici, DST aktivno upravljanje koje unapređuje bezbednost pri vožnji i upravljanje, kao i elektronsko sprečavanje prevrtanja, ERM. A kako bi bili bezbedniji u saobraćaju, tu je i City Brake Control (ugrađuje se po zahtevu), uređaj koji prepoznaje druga vozila ili prepreke i automatski koči kako bi se izbegle nezgode.

Sve slike su ilustrativne prirode.