Novi 500 Mirror

Budućnost koju
možete da dotaknete

Novi 500c je stigao.

Mit o kabrioletu je ponovo rođen.

Zavodljiviji nego ikad.

NAJMANJA JAHTA NA SVETU.

DRUŠTVEN JE ALI NE KOPIRA NIKOG.

Kada vozite novi 500c zadovoljstvo prilikom vožnje je jedino bitno. Zato je on opremljen najsofisticiranijim sistemima za bezbednost, informisanje i zabavu - kontrole na volanu, Bluetooth® i Audio streaming, EcoDrive, i Uconnect™ sistemom. Neke od ovih opcija možete izabrati u okviru dodatne opreme.

UCONNECT™

Uconnect Radio Nav sa ekranom na dodir od 5’’ sadrži TomTOM 2.5D (opciono dostupan u svim paketima opreme) sa navigacijom i ,,One Shot Voice Destination Entry" za unošenje adresa glasovnim komandama.

I to nije sve. Možete poboljšati svoj stil vožnje zahvaljujući eco:Drive™ opciji, koja Vam pomaže da uštedite na potrošnji goriva i da proverite koliko Vaš automobil emituje CO2 u stvarnom vremenu. my:Car će Vas podsetiti gde ste parkirali, kada treba da natočite gorivo i obavestiti Vas ako nešto nije u redu sa Vašim vozilom.


BEZBEDNOST TOKOM VOŽNJE ALI I ZADOVOLJSTVO

Pored novog sistema kočnica na 1,2 motorima, novi Fiat 500c će paziti na Vas uz pomoć: 7 vazdušnih jastuka, ABS+EBD pa nećete izgubiti kontrolu nad vozilom ako budete morali brzo da se zaustavite, ESC + Hill Holder će u slučaju nužde održati stabilan pravac i učiniti da kretanje uzbrdo bude mnogo lakše, HBA će učiniti iznenadno kočenje efektivnijim a Hazard Device će odmah uključiti signale za uzbunu ukoliko ste primorani da se iznenada zaustavite.
Farovi elipsoidnog oblika sa Daytime Running Lights (DRL) takođe garantuju maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.

Sve slike su ilustrativne prirode.