Novi 500 Mirror

Budućnost koju
možete da dotaknete

Novi 500c je stigao.

Mit o kabrioletu je ponovo rođen.

Zavodljiviji nego ikad.

NAJMANJA JAHTA NA SVETU.

KARAKTER I LEPOTA. SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Nove i smele konture Fiata 500c kriju sasvim nov enterijer. Privlačniji, elegantniji i prefinjeniji nego ikad pre.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Udahnuli smo život novoj inatrument tabli kako bi prihvatila novu tehnologiju koja pomaže prilikom vožnje. Akcenat je na hromiranim detaljima i okruglim kontrolama.
Ali novi Fiat 500c ne samo da je lep, već je i funkcionalan. Lakše se pristupa kaseti za odlaganje sitnica a novi odeljak u središtu sadrži USB/Aux ulaze i mnogo veći prostor za čašu u koji možete staviti i najveću kafu sa mlekom.

SVE JE POD KONTROLOM

Hromirani detalji ukrašavaju i novi volan. Inovativni TFT displej od 7" (po izboru) čini informacije preglednim za vreme vožnje. Brzina, broj obrtaja i temperatura su lako vidljivi a indikator za promenu brzine govori vozaču kad da promeni brzinu. Takođe, tu je i putni račnunar koji vam omogućava da način vožnje prilagodite u zavisnosti od razdaljine i trenutne potrošnje, itd.

INSPIRISAN MODNOM PISTOM

Samo stil i ništa drugo. Materijali i tkanine odabrane za enterijer novog Fiat 500c upravo su sišli sa najprestižnijih modnih pista. Živopisni karirani dezen u različitim bojama i koža u novoj boji crnog vina sa plavim detaljima unose duh šezdesetih.

SVAKO PUTOVANJE TREBA DA BUDE UDOBNO

Kako bismo Vam zagarantovali udobnost, nova sedišta su napravljena od ergonomskih materijala i dizajnirana tako da vaši putnici mogu sa lakoćom da uskoče na zadnja sedišta.

Sve slike su ilustrativne prirode.