BLUE&ME

Putujte i komunicirajte bezbedno

Blue&Me™ je sistem koji menja pogled na komunikaciju i razmenu informacija tokom vožnje, bez skidanja ruku sa volana. Kreiran u partnerstvu sa kompanijom Microsoft, Blue&Me™ sistem dostupan je u svim novim Fiat automobilima.

Blue&Me™ sistem omogućava korišćenje mobilnog telefona sa Bluetooth tehnologijom i slušanje muzike u digitalnom formatu, zahvaljujući funkciji hands-free i servo volanu. Blue&Me™ TomTom, uvodi novu generaciju navigacije, obezbeđujući maksimalnu sigurnost prilikom upotrebe uređaja. Sistem je kompatibilan sa većinom mobilnih telefona koji poseduju Bluetooth tehnologiju.

Pretraga i slušanje muzike moguća je bez ikakvog napora uz Blue&Me™ sistem. Potrebno je prikljičiti USB ili MP3 plejer i omiljena muzika je na dohvat ruke, a moguće ju je pustiti i putem glasovne komande. Dugmići na upravljaču omogućavaju lako prelistavanje pesama, koje su prikazane na displeju na komandnoj tabli. Cela muzička kolekcija dostupna je bez potrebe za skidanjem ruku sa upravljača.

Blue&Me™ Map

Blue&Me™ Map je ekran osetljiv na dodir, koji se lako priključuje na komandnu tablu. Idealan je izbor za bezbednu vožnju tokom razgovora mobilnim telefonom ili slušanja muzike.

Blue&Me™ TomTom

Potpuno se integriše sa automobilom, postavljanjem u specijalno dizajnirano mesto na komandnoj tabli. Blue&Me™ – TomTom pronalazi najbolju putanju na osnovu vremena i datuma putovanja, koristeći IQ Routes™. Sistem upozorava kada je ostalo malo goriva u rezervoaru i upućuje vozača do najbliže benzinske stanice.