TIPO

  CROSS

  Izaberite boju:

  Izaberite boju:

  360-icon

  FELNE

  CROSS, OD GLAVE DO FELNI

  DIMENZIJE

  ŠIRINA:
  1542 mm

  ŠIRINA: 1542 mm

  DUŽINA: 4386 mm

  VISINA: 1556 mm

  ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA: 440 dm³

  DUŽINA:
  4386 mm

  VISINA:
  1556 mm

  ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA:
  440 dm³

  BOLJA TEHNOLOGIJA

  Novu Tipo gamu odlikuju Adas sistemi koji pomažu vozaču da vozi bezbedno i uživa u svakom momentu za volanom

  INFOTAINMENT

  Na novom modelu Tipo Cross tehnologija se ističe. Radio od 7’’ i 10’’ vam omogućava da uživate u muzici, navigaciji i povezivanju sa svojim uređajima na jasan, vidljiv i lak način.

  BEŽIČNI APPLE CAR PLAY

  Povežite svoj iPhone sa Uconnect™ ekranom od 10” i bežično upravljajte Apple CarPlay funkcijom pomoću Siri glasovne kontrole ili ekrana osetljivog na dodir. Bežični Apple CarPlay je pametniji i sigurniji način upotrebe iPhone uređaja u vašem automobilu. Možete dobiti uputstva, pozivati, slati i primati poruke i slušati Apple Music, audio knjige ili podkastove, a da pritom ostanete usredsređeni na put. *Dostupnosti Apple CarPlay funkcije zavise od konkretnog tržišta.

  Kliknite ovde kako biste istražili kompatibilne uređaje.

  CarPlay, iPhone i Siri su registrovani Apple inc zaštitni znaci

  BEŽIČNI ANDROID AUTO™

  Novi Tipo Cross poseduje mogućnost povezivanja sa Android Auto™ funkcijom. Jednom kada se vaš pametni telefon poveže sa automobilom, user-friendly interfejs prikazuje vaše aplikacije na Uconnect™ ekranu od 10". Možete da upravljate muzikom i kontaktima, a zahvaljujući Google mapama možete u stvarnom vremenu da istražujete putanje i uslove saobraćaja direktno sa touch screen ekrana i sve to bez ugrožavanja bezbednosti. *Dostupnosti Android Auto funkcije zavisi od konkretnog tržišta.

  Google, Google Play, Android Auto i Waze su Google LLC.zaštitni znaci.

  Da biste koristili Android Auto na ekranu automobila, biće vam potrebno vozilo kompatibilno sa Android Auto, Android telefon koji ima Android 5.0 ili novu verziju i aplikacija Android Auto.

  Kliknite ovde kako biste istražili kompatibilne uređaje.

  DAB

  Visoka definicija digitalnog zvuka za vašu muziku i infotainment.

  PAKETI OPREME

  Tehnologija KOMFOR

  RADIO 10” sa bežičnim CarPlay/Android Auto™*

  Infotainment za zabavu na višem nivou: brži, moćniji, sa potpuno novim redizajniranim interfejsom i HD ekranom od 10”. *Dostupnosti Apple CarPlay i Android Auto funkcije zavise od konkretnog tržišta.

  BEŽIČNI PUNJAČ

  Nova Tipo gama opremljena je da održava vaše uređaje napunjenim i konektovanim, bez kablova koji smetaju.

  KEYLESS ENTRY/GO

  Više nema potrebe da koristite ključeve automobila: samo ih trebate nositi sa sobom da biste otvorili vrata i ušli na vozilo.

  KAMERA ZA VOŽNJU UNAZAD

  Kamera za vožnju unazad prikazuje sliku visoke rezolucije onoga što se nalazi iza automobila sa jasnoćom i oštrinom, a dinamične mrežne linije pomažu vam u parkiranju.

  PAKETI OPREME

  Tehnologija
  TECH PAKET
  KOMFOR
  CONVENIENCE PAKET