Novosti i događaji


Zimska provera vozila 2015.

Detaljnije...

 

Letnja provera vozila 2015.

Detaljnije...

 

Servisna akcija - Punto Classic.

Detaljnije...

 

Besplatna zimska provera vozila.

Detaljnije...

 

Veliko sniženje cena amortizera. - Za sigurnu, udobnu i stabilnu vožnju.

Detaljnije...

 

Prolećna akcija - Da se sigurno zaustavite, proverite kočnice svake godine.

Detaljnije...

 

Besplatna zimska provera vozila. Da sigurni dočekate zimu.

Besplatna provera 11 vitalnih sistema vozila. 10% popusta na rad i originalne rezervne delove za otklanjanje uočenih kvarova prilikom definisanih provera.

Detaljnije...

 

Još jedan novi član porodice koja raste.

Kao evolucija legendarnog modela lansiranog 2007. godine, 500L Living je namenjen za one koji žive život punim plućima.

Detaljnije...

 

Besplatna letnja provera vozila. Letovanje nikad nije bilo bliže.

Besplatna provera 11 vitalnih sistema vozila. 10% popusta na rad i originalne rezervne delove za otklanjanje uočenih kvarova prilikom definisanih provera.

Detaljnije...

 

Svi putevi počinju snažnim startom

Iskoristite snižene cene originalnih akumulatora za modele iz FIAT, ALFA, LANCIA i FIAT PROFESSIONAL linije vozila.
Pogledajte spisak dilera...

Detaljnije...

 

Izmene u spisku dilera

Od meseca novembra Niš auto a.d. više nije ovlašćeni serviser brendova Fiat i Fiat Professional. Zahvaljujemo im se na dosadašnjoj saradnji.

Svi klijenti u garantnom i vangarantnom roku sa ove teritorije se mogu obratiti ovlašćenom servisu Auto Mig, Stari put Beograd - Niš bb, Niš.

 

FIAT 500L je dobio pet zvezdica na Euro NCAP sa ukupnim rezultatom od 83/100

FIAT 500L je dobio prestižnih peti zvezdica na Euro NCAP sa ukupnim rezultatom od 83/100, koji je dobijen zahvaljujući 94% za zaštitu odraslih, 78% za zaštitu dece, 65% za zaštitu pešaka i 71% za sigurnosne sisteme za pomoć vozaču.

Detaljnije...

 

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS), na pisti NAVAK, predstavila je aktuelnu gamu vozila korisnicima najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga Banca Intesa.

Zahvaljujući zajedničkoj akciji kompanije Fiat Automobili Srbija i Banca Intesa, korisnici servisnog modela Intesa Magnifica, najprestižnijeg paketa proizvoda i usluga u ponudi banke, dobili su jedinstvenu priliku da se upoznaju s aktuelnom gamom vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep.

Detaljnije...

 

Izabrani najbolji radovi na foto konkursu „Moj Fiat i ja"

Foto konkurs „Moj Fiat i ja“ imao je veliko finale tokom Noći muzeja, kada je izložbu s najboljim radovima šira publika mogla da vidi u Fiat centru u Beogradu. Postavka fotografija je trajala do subote, 26. maja. Magdalena Nikolić osvojila je prvu nagradu i Fiat Punto Classic.

Detaljnije...

 

Kompanije Fiat S.p.A i Mazda Motor Corporation najavljuju saradnju

Maj 23, 2012 – Kompanije Fiat S.p.A (Fiat) i Mazda Motor Corporation (Mazda) potpisale su neobavezujući Memorandum o razumevanju za razvoj projekta i proizvodnju novih sportskih automobila (roadstera) brendova Mazda i Alfa Romeo. Novi autmobili će biti zasnovani na budućoj generaciji Mazde MX-5 sa zadnjim pogonom.

Detaljnije...

 

Povoljniji uslovi za kupovinu Fiat Punto Classica u 2012. godini

Novom Uredbom Vlade Republike Srbije kupovina automobila domaće proizvodnje, kroz program „staro za novo“ biće subvencionisana umanjenjem prodajne cene za 1000 evra. Vlada Republike Srbije povećala je subvencije za proizvodnju, odnosno kupovinu putničkih vozila domaće proizvodnje za sve tipove motora na 1000 evra. Prethodnom Uredbom iznosom od 1000 evra subvencionisana je proizvodnja, odnosno kupovina Fiat Punto Classica s pogonom na tečni naftni gas (TNG) a sa 600 evra verzije s pogonom na bezolovni benzin i evrodizel.

Detaljnije...

 

Održan duel Giulietta na Ada Huji

Ivan Ivanović i Andrej Kulundžić u dvoboju za titulu boljeg vozača, ali i boljeg poznavaoca brenda Alfa Romeo. Andrej Kulundžić vozio je najbrži krug 47,28 sekundi, dok je najbolje vreme Ivana Ivanovića bilo 50,42 s. Dužina piste na Ada Huji je, da podsetimo, oko 850 metara. Maksimalna brzina koju je Ivanović uspeo da dostigne na stazi je 89,27 km/h, dok je Kulundžić zabeležio 101 km/h.

Detaljnije...

 

Vlasnicima Chrysler, Jeep i Dodge vozila od 1. decembra zvanično na raspolaganju i usluge call centra

Kompanija Fiat Automobili Srbija obaveštava sve vlasnike Chrysler, Jeep i Dodge vozila da su im, od 1. Decembra 2011. godine, na raspolaganju usluge ne samo pomoći na putu vec i call centra. Vlasnici Chrysler i Dodge vozila mogu besplatno pozvati broj 0800 363636, dok u slučaju poziva iz inostranstva važi broj +381 34 356713. Vlasnici vozila Jeep pomoć mogu potražiti putem besplatne linije 0800 120120, a ukoliko su u inostranstvu mogu pozvati broj +381 34 356712.

Detaljnije...

 

Staro za novo

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije o izmeni Uredbe o uslovima i načinu sprovođenja subvencionisane kupovine automobila proizvedenih u Republici Srbiji zamenom staro za novo u 2011, donetoj 27. oktobra, visina subvencije za domaća vozila s pogonom na gas povećava se sa 600 na 1000 evra dok za automobile s pogonom na benzin i dizel ostaje na snazi dosadašnji iznos subvencije od 600 evra (po srednjem kursu NBS).

Detaljnije...

 

Novi prodajno-servisni centar u Beogradu

Glavni grad je dobio još jedan savremen prodajno-servisni centar za programe Fiat i Fiat Professional. Novi član ovlašćene mreže je Auto kuća Kole iz Zemuna, čiji se poslovni objekat nalazi u ulici Cara Dušana 209.

Detaljnije...

 

Alfa Romeo Giulietta – TEST ME dan

Brojni ljubitelji Alfa Romeo Giulietta-e imali su priliku da 1.11.2011. godine u italijanskom restoranu Cinecitta u Beogradu provozaju dizel i benzin verziju tog modela po krivinama Košutnjaka i na taj način testiraju ne samo performanse, kvalitet i sigurnost koje ovaj automobil pruža već i svoje vozačke sposobnosti. Fotografije će vam predstaviti delić atmosfere.

Detaljnije...

 

Fiat 500 – oličenje italijanske duše

Jedinstven šarm, vedar karakter, izvanredan dizajn i duh koji osvaja na prvi pogled - zvuči nemoguće? Čuveni Fiat 500 – italijanska ikona, jedan od najpoželjnijih četvorotočkaša u istoriji automobilske industrije poseduje sve navedeno. Kada je proizveden 50-tih godina prošlog veka, pokrenuo je pravu stilsku revoluciju i naprečac osvojio srca ljubitelja malih gradskih automobila. Vrativši se na velika vrata, redizajnirani „fića“ ne prestaje da osvaja obožavatelje širom sveta prepoznatljivim duhom ali i inovativnošću i kvalitetom koji odlikuje i duplo veće automobile.

Detaljnije...

 

Novi prodajni salon u Novom Sadu

Auto kuća “Stojanov”, jedan od najstarijih dilera “FIAT-ove“ ovlašćene mreže u Srbiji (od 1997. godine), 21. septembra otvorio je novi izložbeno-prodajni salon u ekskluzivnom delu Novog Sada – na Limanu u Park sitiju (ulica Narodnog fronta 23b). Novi objekt ima površinu od 400 kvadratnih metara, opremljen je prema najvišim standardima i namenjen prodaji vozila iz programa „Alfa Romeo“, „Lanča“ (Lancia) i „Džip“ (Jeep).

Detaljnije...

 

Novi brojevi telefona za pomoć na putu za vlasnike Chrysler, Jeep i Dodge vozila

Kompanija Fiat Automobili Srbija obaveštava sve vlasnike Chrysler, Jeep i Dodge vozila da od polovine avgusta važe novi brojevi telefona za pomoć na putu. Vlasnici Chrysler i Dodge vozila mogu besplatno pozvati broj 0800 363636, dok u slučaju poziva iz inostranstva važi broj +381 34 356713. Vlasnici vozila Jeep pomoć mogu potražiti putem besplatne linije 0800 120120, a ukoliko su u inostranstvu mogu pozvati broj +381 34 356712.

Detaljnije...

 

Jeftiniji originalni delovi za Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia vozila

Kompanija Fiat Automobili Srbija pokrenula je veliko sniženje cena originalnih rezervnih delova u svojim ovlašćenim servisima koje traje do kraja jula. Popust na originalne delove važi za Fiat Stilo, Fiat Punto I, Punto Nuova, Fiat Bravo, Alfa Romeo 156, Lancia Lybra, kao i Doblo Rst i Ducato Rst iz Fiat Professional programa. Sniženjem cena obuhvaćeni su rezervni delovi koji se najčešće menjaju.

Detaljnije...

 

Chrysler grupacija isplatila dugovanja šest godina pre roka

Američki proizvođač automobila Chrysler, u kome Fiat S.p.A. trenutno poseduje 30 odsto vlasništva, izmirio je šest godina pre roka kredite dobijene od američke i kanadske vlade. Serđo Markione, generalni direktor Fiat S.p.A. i Chrysler grupacija, rekao je da je ovo krucijalan momenat i da se kompanije nalaze na pragu jedinstvene transformacije.

Detaljnije...

 

Fiat 500, Fiat Linea i Alfa Romeo Mito predstojećeg vikenda na beogradskom sajmu

Kompanija Fiat Automobili Srbija izložiće tri automobila iz svog uvoznog programa u okviru manifestacija Lady Fair i Kids Fair od 20. do 22. maja na Beogradskom sajmu. FAS će damama koje posete sajam namenjen ženama u Hali 2 predstaviti Alfa Romeo MiTo i Fiat 500, dok će se posetioci dečijeg sajma Kids Fair u Hali 3 uveriti u prednosti porodičnog automobila Fiat Linea.

Detaljnije...

 

Fiat-ov Twinair proglašen "Međunarodnim motorom 2011. godine"

Fiat S.p.A. trijumfovao na renomiranom takmičenju osvojivši šest nagrada

Revolucionarni Fiatov TwinAir motor odličnih performansi dobio je glavnu nagradu na takmičenju „Međunarodni motor 2011. godine“. Ovaj napredni dvocilindrični motor nagrađen je sa još tri priznanja: „Najbolji novi motor“, „Najbolji ekološki motor“ i „Najbolji motor u kategoriji vozila do 1.000 cm3“. Nagrade je kompaniji Fiat S.p.A. dodelio stručni žiri koji čini 76 novinara i eksperata iz industrije iz 36 zemalja.

Detaljnije...

 

Međunarodno drift takmičenje na stazi u krugu fabrike kompanije Fiat automobili Srbija

FAS i ove godine podržao prestižnu manifestaciju „King of Europe“ u Srbiji

Na stazi u krugu fabrike kompanije Fiat Automobili Srbija u Kragujevcu četvrti put zaredom vozači iz raznih evropskih zemalja pokazali su svoje umeće na najpoznatijem drift takmičenju u Evropi „King of Europe“.

FAS je i ove godine podržao ovu prestižnu manifestaciju koja se održava u okviru obeležavanja Dana grada Kragujevca i značajna je za lokalnu zajednicu. Ovo je četvrta evropska sezona u driftu koja okuplja veliki broj vozača iz inostranstva. U vreme trka Kragujevac postaje domaćin velikog broja posetilaca iz Srbije i cele Evrope dok trke prate i ljubitelji drifta širom sveta.

Detaljnije...

 

Revolucionarni Fiat-ov TWINAIR motor na Supernatural festivalu

U želji da istakne značaj inovativnih tehnologija u smanjenju uticaja na životnu sredinu, kompanija Fiat Automobili Srbija je na Supernatural festivalu predstavila Fiat 500 sa ekološki naprednim TwinAir motorom i omogućila posetiocima da daju svoje ideje za očuvanje okoline. Autori najboljih predloga, po oceni predstavnika festivala i FAS-a, biće nagrađeni simboličnim poklonima.

Posetioci ove ekološke manifestacije imali su priliku da se upoznaju sa performansama revolucionarnog TwinAir motora čija je emisija ugljen-dioksida do 30 odsto manja u poređenju sa drugim automobilima u ovom segmentu.

Osim malog uticaja na okolinu, ovaj motor spada u red najekonomičnijih, sa prosečnom potrošnjom od samo četiri litra na 100 kilometara. Uštedi goriva i smanjenju emisije doprinosi Start&Stop sistem, koji gasi motor dok automobil nije u pokretu.

Detaljnije...

 

Dve godine proizvodnje Fiat Punto Classic-a u Kragujevcu

Vlasnicima Punta povodom rođendana FAS poklanja pregled vozila, dok će svi posetioci moći da provozaju automobile iz uvoznog programa.

Povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje Fiat Punto Classica u Kragujevcu, kompanija Fiat Automobili Srbija je u subotu, 16. aprila, organizovala Open Day u svim ovlašćenim prodajno - servisnim centrima širom Srbije. Vlasnici Punta, najpopularnijeg vozila na domaćem tržištu, dobili su na poklon pregled stanja svog automobila. Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu obradovala je i slavljenička torta.

Detaljnije...

 

Fiat Open Day

Posetite nas u svim Fiat salonima širom zemlje 16.IV i uživajte u vožnji Fiat vozila!
Test vožnju možete zakazati pozivanjem broja telefona Vašeg obližnjeg dilera.

Detaljnije...

 

Govor Đovanija De Filipisa, generalnog direktora kompanije Fiat Automobili Srbija, na 49. Međunarodnom salonu automobila.

"Dobrodošli na štand kompanije Fiat Automobila Srbija. Danas ćemo pričati o tradiciji i inovacijama, stilu i uživanju u vožnji, budućnosti i svakodnevnom životu. Pristup naše kompanije zasniva se na dva vodeća principa: emotivnom i racionalnom. Emotivnost se ogleda u strasti sa kojom pravimo automobile, dok racionalnost pruza inteligentna i jednostavna rešenja za sve vozače."

Detaljnije...

 

Predstavljeni noviteti kompanije Fiat Automobili Srbija

Kompanija Fiat Automobili Srbija na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu predstavila je brojne novitete među kojima se nalazi i revolucionarni TwinAir motor. Na štandu FAS-a izloženo je čak 11 Fiat vozila iz bogatog uvoznog programa, kao i Punto Classic, jedini putnički automobil domaće proizvodnje.

Detaljnije...

 

Ivan Ivanović na sajmu prodavao Alfa Romeo Giulietta

Među mnogobrojnim ljubiteljima automobilizma koji su danas posetili sajam automobila našao se i naš poznati TV voditelj Ivan Ivanović. Ovog puta on se oprobao u potpuno drugačijoj ulozi, kao prodavac automobila Alfa Romeo Giulietta, za koji se i sam nedavno odlučio. Posetioci štanda kompanije Fiat Automobili Srbija uživali su u zabavnom razgovoru sa Ivanom, koji ih je na duhovit način upoznao sa zadivljujućim performansama ovog automobila.

Detaljnije...

 

Fiat automobili čuvaju okolinu

Želite trendi, urban automobil koji malo troši i čuva životnu sredinu? Maštate o komfornom četvrotočkašu kojim u "špicu" bez muke stižete od tačke A do tačke B? Zvuči nemoguće?

Fiat automobili imaju sve za čime tragate. Zahvaljujući revolucionarnim tehnologijama Fiat brine o okolini, a potvrda toga je priznanje za najmanju emisiju ugljen dioksida po pređenom kilometru u Evropi.

Detaljnije...

 

Predstavljen Novi Doblo Cargo – komercijalno vozilo godine u Evropi

Vozilo koje predstavlja revoluciju u svojoj klasi, postalo je dostupno i na našem tržištu. Povećan tovarni prostor i ušteda u potrošnji goriva, samo su neki od razloga zašto je baš Novi Fiat Doblo Cargo poneo titulu komecijalnog vozila broj jedan u Evropi. Premijerno prikazivanje novog Fiat Doblo Carga održano je u novembru 2010. godine u Delta Automoto salonu u Beogradu.

Detaljnije...

 

Proizveden jubilarni 30,000 Fiat Punto Classic

Fabrika Fiat Automobili Srbija počela je sa prozivodnjom Fiat Punto Classic-a u aprilu 2009. godine, a samo godinu ipo dana kasnije, tačnije u oktobru 2010. godine, menadžment i zaposleni te kompanije proslavili su spuštanje 30,000-og Punta sa montažne trake. Jubilarni auotomobil poklonjen je Domu za nezbrinutu decu u Kragujevcu. 

Detaljnije...

 

Alfa Romeo Giulietta premijerno predstavljena u Srbiji

Dugo očekivana nova Alfa, popularno nazvana „Giulietta“ po svom verovatno najpoznatijem prethodniku, premijerno je prikazana u ambasadi Republike Italije u septembru 2010. godine. Spektakularnom predstavljanju ove elegantne lepotice prisustvovalo je više od 500 VIP zvanica, uživajući u sofisticiranom ambijentu i dobroj atmosferi.

Detaljnije...

 

Fiat 500 by Diesel – savršen spoj dizajna i stila

Specijalan model Fiat 500 by Diesel nastao je kao rezultat saradnje dva svetski poznata i naizgled nespojiva brenda. Ovaj intrigantni četvoročkaš „prošetao“ je ulicama glavnog grada, izazivajući pažnju i mameći uzdahe slučajnih prolaznika. Proizveden u limitiranoj seriji, Fiat 500 by Diesel došao je u Srbiju ubrzo nakon svetske premijere. Prihvaćen sa simpatijama kako od strane ljubitelja brenda tako i predstavnika medija, novi model Fiat-a brzo je stekao nacionalnu popularnost pod nadimkom „Fića u farmerkama“.

Detaljnije...

 

Alfa Romeo 8C Competizione prvi put u Srbiji

Ekskluzivni automobil Alfa Romeo 8C Competizione, deo limitirane serije od samo 500 primeraka, izložen je u Fiat Centru u sklopu niza manifestacija povodom obeležavanja jubilarnog stotog rođendana tog svetski poznatog brenda. Premijerno prikazivanje legendarne Alfe u Srbiji izazvalo je veliko interesovanje kako ljubitelja Alfe, tako i medija ali i slučajnih prolaznika. Bilo kako bilo, jedno je sigurno – ova italijanska lepotica nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Detaljnije...

 

Obeležen jubilej 100 godina Alfa Romea

Stogodišnjica brenda koji je sinonim za italijanski stil, dizajn i sportski duh, obelezava se širom sveta nizom različitih manifestacija. Centralna proslava održana je u junu u Milanu, gde se okupilo više hiljada „Alfista“ iz celog sveta kako bi provozalo svoje lepotice ulicama tog grada. Istog dana, u beogradu, u Fiat Centru, kompanija Fiat Automobili Srbija proslavila je Alfin rođendan uz njene najstrastvenije ljubitelje – članove kluba Alfa Romeo Srbija.

Detaljnije...

 

Fiat Automobili Srbija otvorio "Fiat Centar"

U martu 2010. godine, kompanija Fiat Automobili Srbija otvorila je svoje prvo direktno prodajno mesto u zemlji. Fiat Centar nalazi se u samom srcu Beograda, a potencijalni kupci ili pak radoznali posetioci podjednako su dobrodošli u ovom sofisticiranom auto salonu koji zastupa sve modele iz širokog opsega brendova Fiat, Alfa Romeo , Lancia i Fiat Professional. 

Detaljnije...