VANVREMENSKI

TEHNOLOGIJA

MNOGO ZABAVE, NISKA EMISIJA ŠTETNIH GASOVA

Pokrenite svoj Punto i Vašu strast za vožnjom. Svi dostupni motori su namenjeni da pruže najbolju kombinaciju performansi i efikasnosti uz što manju emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva.

TEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST

Novi Fiat Punto spada u posebnu klasu kada su u pitanju uređaji visoke tehnologije. Inovativni uređaji poput eco:Drive i Start&Stop Vam pomažu da uštedite gorivo i vozite efikasnije. Čak 6 vazdušnih jastuka će Vam pružiti zaštitu na putu.

UPRAVLJANJE POMOĆU HANDS-FREE UREĐAJA

Ostanite na vezi dok vozite pomoću Bluetooth hands-free sistema. Sada su Vam pesme i telefonski kontakti na dohvat ruke - samo pritisnite dugmad na volanu ili zadajte glasovnu komandu.

A ekran koji je moguće skinuti savršeno se uklapa u instrument tablu.

TomTom2 satelitska navigacija je dostupna u okviru standardne opreme na modelu Easy+

VOZITE EKOLOŠKI

Želite li da uštedite novac na gorivu i da smanjite emisiju štetnih gasova? Nema problema.

Fiat Punto dolazi sa eco:Drive opcijom koja Vam omogućuje da vozite efikasnije, smanjite troškove i svedete emisiju CO² na minimum.

BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

Novi Punto je osmišljen da postigne maksimalni nivo bezbednosti, pored najmanje 4 vazdušna jastuka, koja dobijate u okviru standardne opreme u svim Punto modelima, Vi i Vaša porodica ćete biti bezbedni.

Zatezači sigurnosnih pojaseva će Vam pružiti dodatnu zaštitu i tu je i ugrađen dodatak za montiranje ISOFIX sedišta. ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) i TPMS (Sistem za praćenje pritiska u gumama) deo su standardne opreme u svim verzijama Punta.

DRŽITE SE PUTA

Održite kontrolu nad vozilom, ma koliko klizav put bio, uz pomoć napredne tehnologije. EBD (Elektronska distribucija snage kočenja) i ABS će Vam pomoći da sprečite proklizavanje usled iznenadnog kočenja, uz opcioni ESP (Program elektronske stabilnosti), i održati pravac ukoliko gume prestanu da prijanjaju.

Sve slike su ilustrativne prirode.