Hrabriji,

Povezaniji,

Uvek 500.

KADA MITOVI POSTANU LEGENDE

Duže od 50 godina Fiat predstavlja ikonu stila. Nova generacija Fiat 500 i dalje ide u korak sa modernim i popularnim, ali poseduje i dozu smelosti.

KAKO MOŽETE ODOLETI?

Toliko je uživanje voziti Fiat 500 da se on prosto osmehuje. Prednji kraj se šarmantno smeška zahvaljujući pametno osmišljenom braniku koji okružuje elegantnu 3D dizajniranu rešetku. On ne samo da se smeši, već i namiguje. U ovom slučaju, novi polieliptični farovi pod uglom doprinose šarmantnom karakteru - i boljem osvetljenju puta.
Autentično i zanimljivo osmišljena dnevna LED svetla čine novi Fiat 500 momentalno prepoznatljivim.

PRAVI DODIR ELEGANCIJE, I STILA

Autentični duh koji krasi Fiat 500 se nije promenio, ali izbor između dve vrste aluminijumskih felni dodaje novi dašak elegancije: 15" u svetlucavo sivoj boji ili 16" sa mat završnicom u boji crnog dijamanta. Dve nove boje karoserije, svetlo pastelna Glam Coral i tamnija metalik Avantgarde Bordeaux, doneće radost gradskim ulicama.

KARAKTER SE KRIJE U DETALJIMA

Sitnice puno znače. Nova hromirana traka stavlja akcenat na branik a u njoj su smeštena svetla za maglu kao i stop svetla. Sasvim smo smelo pristupili osmišljavanju zadnjeg kraja automobila! Potpuno nove, zadnje svetlosne grupe sadrže stop svetla, pozadinsko osvetljenje i indikatore - i dokazuju da je evolucija bitna koliko i revolucija.

PRATIMO MODU

Fiat 500 smo obukli po najnovijoj modi. Šest dezena Vam omogućava da elegantno, maštovito i zabavno obučete svog Fiat 500. Možete kombinovati dezene i sa određenim bojama karoserije.

Sve slike su ilustrativne prirode.