STVOREN ZA ŽIVOT U GRADU

U Pandu smo stavili svakojake uređaje koji će Vam pomoći da se snađete u gradu, uštedite novac na gorivu i koji će učiniti da bez problema birate muziku a da u isto vreme budete sasvim bezbedni.

TEHNOLOGIJA


Panda je pun uređaja najnovije tehnologije kakve možete pronaći samo u automobilima više klase. Senzori za parkiranje, klima uređaj, Start&Stop mehanizam za uštedu goriva, Blue&Me™ i TomTom sistem čine vožnju lakšom i prijatnijom.

"ODVRNITE" MUZIKU

Radio i MP3 CD plejer dolazi kao standardna oprema u svim verzijama automobila.

Ukoliko volite da glasno slušate muziku, Easy i Lounge verzija dolaze sa 6 zvučnika.

BEZBEDNOST

Pametna tehnologija poput ABS će Vam omogućiti da zadržite kontrolu nad vozilom usled naglog kočenja, a pojasevi i vazdušni jastuci najnovije generacije su tu da Vam pruže celokupnu zaštitu. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) će sprečiti da dođe do nestabilnosti vozila u krivinama i teškim uslovima puta. U isto vreme, ABS sistem sa poboljšanim performansama stara se o tome da imate potpunu kontrolu nad vozilom, čak i pri naglom kočenju. Kao mera predostrožnosti, sistem za praćenje pritiska u gumama (TPMS) će Vas upozoriti kada pritisak postane previše nizak da na vreme odreagujete.

NAPREDNI POJASEVI

Sigurnosni pojasevi će u slučaju sudara u prvim milisekundama odreagovati i postati zategnuti.

Graničnici opterećenja će sprečiti da Vas pojas povredi i postepeno popuštati pojas kad sila postane prejaka.

Sve slike su ilustrativne prirode.